engels voor peuters

rob en jeanine

XPdite Sponsor
ik weet dat ik me er niet druk om moet maken, omdat (jonge) kinderen de taal heel snel oppikken, maar.....
weet iemand toch een soort taalcursus voor 4-5 jarigen, dus bestaat zoiets, waar is het te krijgen en heeft iemand er ervaring mee?
ik wil ze graag een klein beetje wegwijs maken in de taal want ze hebben al genoeg om zich druk om te maken, nieuwe omgeving, school, vriendjes....
alle info is welkom
 
Mijn schoonzusje heeft(woont in Jasper/Canada)voor de kinderen een Leap pad gekocht,dit is een soort computer  :computer: waar je verschillende cassette's in kan stoppen,die slaan op het spelende wijs engels leren. http://www.leapfrog.com .Ze zijn volgens mij niet in Nl te koop maar je kan ze ook via Ebay kopen.
We gaan vanaf nu ook vaker thuis engels praten

Groetjes Sander  :up:
 
Ik zou dit eens proberen.. Echt onwijs handig, ik heb het zelf ook gebruikt toen ik klein was en het is echt ontzettend leuk! Door dat programma had ik een voorsprong op mijn klasgenootjes en was altijd de beste in de klas met engels.. Ik spreek nou vloeiend engels ook..

http://www.early-advantage.co.uk/

Hopelijk heb je er wat aan :up:
 
Muzzy is idd een heel leuk en leerzaam programma. Wij hebben dat ook voor onze kinderen gekocht. En er zijn van Disney van Magic English zowel boekjes als dvd'd.  Ook leuk, hoewel die dvd's wel wat simpeler zijn dan de Muzzy dvd'd. Overigens zijn de Disney dvd's wel Amerikaans-engels, dus krijg je woorden als birrrrrd ipv bird  :wink:
Je hoort dat kinderen de taal heel snel opikken als ze er eenmaal zijn, maar ze alvast wat basis meegeven kan geen kwaad vind ik.
Isis
 
Denk er ook aan dat je genoeg NL boekjes meeneemt naar Oz, want na een paar maand zullen jullie je meer druk maken dat ze het Nederlands verleren!
:lol:

Succes ermee!


(ik was 5 en mijn broertje 3 toen we naar Oz verhuisde)
 
Back
Top